Vad Släpps?

Vad som släpps i mars

Det är mars, och vi har en helt ny månad av fiktiva verk att se fram emot. Jag tänkte i det här inlägget ta upp vad som släpps i mars. Filmer, serier, serietidningar, böcker, Hallmark. Självklart kommer inte detta inlägg ta upp allt som släpps, utan mer det som intresserar mig.

Hope Gap

Filmer

Mars är en intressant månad av film, främst eftersom det kommer en ganska spännande blandning av filmer som jag ser fram emot. Vi har bland annat skräckfilmen The Lodge med Richard Armitage, Disneys Mulan och efterlängtade Peter Rabbit 2. Vi får även indie-doftande Peanut Butter Falcon och Hope Gap, samt antagligen hysteriskt roliga Like a Boss. En bra blandning, som sagt. Mina biobesök denna månad blir förhoppningsvis The Lodge och Peter Rabbit 2. Hope Gap, om den visas.

 • The Lodge
 • Like a Boss
 • The Peanut Butter Falcon
 • Mulan
 • Hope Gap
 • A Quiet Place Part II
 • Peter Rabbit 2
The English Game

Serier

Mitt serietittande är väldigt bra balanserat just nu. Jag kollar på serier när jag vill. Nya serier, mina serier jag följer veckovis. När jag har lust, kollar jag. När jag inte har lust, kollar jag inte. Därför är det väldigt roligt att se serier just nu. I mars släpps tre som intresserar mig. Först och främst kommer Castlevanias tredje säsong, som jag tror kommer bli den bästa hittills. Sedan släpps ett interaktivt avsitt av Carmen Sandiego, som jag tror kommer bli roligt. Sist men inte minst släpper Netflix ett nytt period drama, The English Game. Som handlar om fotboll.

 • Castlevania säsong 3
 • Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal
 • The English Game
Strange Academy

Serietidningar

Mars, vilken månad för serietidningar. Inte i mängd, det är ändå bara två tidningar jag kommer att ta upp här, men i substans. Dessa två serietidningar som släpps i mars är nämligen de två serietidningarna jag har sett fram emot mest. Strange Academy och Spider-Woman. Ligger väldigt efter i mitt serietidnings läsande just nu, men jag kan skjuta upp på det ännu mer för att läsa dessa två. I mean – min favoritkaraktär, Spider-Woman, är tillbaka!

 • Strange Academy
 • Spider-Woman
Chain of Gold

Böcker

Ja, jag vet. Böcker. Varför ska jag inkludera böcker, när jag aldrig tar mig tid till att faktiskt läsa? Men om jag någon gång kommer tillbaka till läsandet, känner jag att det är skönt att ha listor över vad jag har att läsa. Och i mars, i mars får vi Chain of Gold. Den första boken i den nya serien med Cassandra Clare, som kommer att följa generationen efter Will och Tessa. Generationen efter Infernal Devices. Vi kommer alltså, efter flera år, får mer Tessa och Will material. Jag är så glad att jag kan spricka (jag måste bara hinna läsa ut Queen of Air and Darkness). Andra böcker jag vill läsa i mars är Imagine Me, en bok i Shatter Me-serien, och Moment of Truth, av älskade Kasie West.

 • Chain of Gold av Cassandra Clare
 • Imagine Me av Tahereh Mafi
 • Moment of Truth av Kasie West
Just My Type

Hallmark

Mars, och det är dags för Spring Fever. Detta är ett av mina favoritevent som Hallmark släpper under året, och förra året fick vi bl.a. Flip That Romance, Love to the Rescue och Bottled with Love, vilka var tre av mina favoriter Hallmark släppte under 2019. Ni kan hitta årets fulla uppsättning här, men vi börjar med Just My Type, som släpps den 28 mars. Innan dess kommer vi även få event-lösa Adventures in Love & Babysitting, som släpps den 21 mars.

 • Adventures in Love & Babysitting
 • Just My Type

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *