Serierecension

Vad jag har sett på den senaste tiden

Testar fortfarande vattnet med Fiktiva Em. Detta betyder längre perioder mellan inlägg, och kanske mindre genomtänkta inlägg. Idag kände jag att det var dags att ta upp fyra serier jag har sett på den senaste tiden, och då fick det bli just ett inlägg om fyra serier jag har sett på den senaste tiden. Spontant, härligt. Har mycket jobbiga tankar i huvudet just nu, och vill därför göra bloggen lite mer simpel.

After Life säsong 2

Den första säsongen av After Life betyder mycket för mig. Väldigt, väldigt mycket. Det var årets bästa serie med milslånga avstånd förra året, och jag hade sett de sex avsnitt som fanns ett antal gånger innan jag den 24 april kl. 9 på morgonen startade den andra säsongen. Har fortfarande inte riktigt samlat mina tankar om vad jag tyckte, men vet med fullt förtroende att jag inte blev besviken. Inte någonstans. After Life var fortfarande hysteriskt rolig, After Life var fortfarande hjärtkrossande. Den andra säsongen avslutades med mottot ”life goes on”, men på vilken bekostnad? Fan, vad ont det gör. Men fan, vad bra det är.

Never Have I Ever säsong 1

Never Have I Ever var en mysig överraskning. Fick veta att serien skulle komma för ett par veckor sedan, såg trailern, såg den första säsongen. Det var absolut inte det bästa jag har sett, men det var precis vad jag behövde i den stunden. Något lättsamt, som delvis får en att vilja gömma ansiktet i en kudde. En resa till tonåren, där mindre problem kändes stora. Säsongen avslutades dock på lite av en cliffhanger, så jag hoppas att vi får en andra säsong.

Community

Community, mitt nuvarande maraton jag nämnde i mitt senaste inlägg. Då kollade på den tredje säsong, nu kollar jag på den sjätte och sista säsongen. Tror att det kommer ett inlägg när jag är klar om vad jag faktiskt tyckte om serien, men är inte säker. Främst eftersom att Community som serie gör mig väldigt osäker. Visst har serien fått mig att må väldigt bra, men jag vet fortfarande inte helt vad jag tycker om den. Är den bra? Är den för mycket? Är den genialisk? Är den löjlig? Jag har ingen aning.

Upload

Upload är ännu en serie jag kollar på just nu. Serien släpptes på Prime i fredags, och jag har sett halva första säsongen. Tycker konceptet, att döda människor ”laddas upp” till ett tekniskt efterliv, är väldigt spännande. Tycker även om aspekterna av mordmysterium och kärlekstriangel som har presenterats. Får se hur det utvecklar sig i den andra delen av serien, men hittills kan jag rekommendera Upload.

En kommentar

  • Karin

    Tycker det är lite mysigt med snabba och spontana inlägg då och då. 🙂 Har sett väldigt mycket om Never Have I Ever nu i det senaste men är fortfarande inte övertygad om att det är en serie för mig. After Life däremot blir jag mer och mer intresserad av efter du nämner den.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *