Personligt

Två album jag tar med mig från 2019

När jag var yngre älskade jag musik. Kunde spendera flera timmar med att leta efter nya artister och låtar, och jag brukade gå på konserter som jag nu går på bio. Detta har jag förlorat lite. Nu lyssnar jag nästan bara på musik när jag tränar eller reser, och jag lyssnar bara på mina favoriter. Trots detta, tänkte jag ändå att jag kunde ta upp mina favoritalbum från 2019. Visst är det bara två, men det är bättre än ingenting. Jonas Brothers’ nya album hade varit med på den här listan om det som hände i slutet av året inte hade hänt, för nu vet jag inte om jag hade klarat av att lyssna på det.

We Are Not Your Kind

Om det är ett album som gjorde mitt 2019 bättre, så är det We Are Not Your Kind. Slipknots senaste album. Psychosocial var låten av min barndom, A Liar’s Funeral kommer att vara låten av min första hjärtkross. Det här var det enda jag lyssnade på efter det släpptes i augusti, och kommer nog fortsätta vara majoriteten av vad jag lyssnar på under 2020.

Topp 3 från albumet

1. Nero Forte
2. Orphan
3. Unsainted

Nine

Om jag ska vara ärlig, så tyckte jag inte alls om Nine första gången jag lyssnade på albumet. Det var i september, och vi lyssnade igenom albumet i bilen på vägen hem från jobbet. Ingen låt var bra, det här lät inte alls som Blink-182. Tills jag lyssnade på det igen, själv. Nu förstår jag inte vad jag tänkte första gången jag lyssnade på det här albumet, för Nine är Blink-182, fast mer mogna. Och det är fantastiskt.

Topp 3 från albumet

1. Black Rain
2. No Heart To Speak Of
3. Remember To Forget Me

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *