Marvel,  Trailers

The New Mutants [trailer]

The New Mutants


Kommer ni ihåg The New Mutants? Filmen inom X-Men universumet som skulle släppas för två år sedan, 2018. Som sedan blev uppskjuten, om och om igen, till den grad att vi inte trodde att den någonsin skulle få se ljuset. Men nu, två år sedan, har vi börjat om. Vi har fått en trailer, vi har fått ett nytt releasedatum. April 2020. Jag måste faktiskt säga att jag fortfarande är ganska intresserad av den här filmen. Har alltid tyckt om X-Men världen som byggts upp på FOX, och jag kan uppskatta att de försöker göra något annorlunda med New Mutants.

En aspekt som jag verkligen tycker om med New Mutants, är det faktum att filmen kommer att ge oss Illyana Rapustina. Magik. En karaktär som jag först lärde känna genom Marvels Contest of Champions, men som jag sedan verkligen fått upp ögonen för. Kolla bara på den sista scenen i trailern, hon kommer att äga den här filmen.

Utöver det, har jag egentligen bara två problem med den här filmen. Ett, att de valde att exkludera Karma. Två, whitewashing. Bobby, Dani, Cecilia, förlåt. Sedan kommer jag även aldrig förlåta New Mutants över det faktum att de valde att klippa bort Jon Hamm som Mister Sinister. Vad som kunde ha varit. Vad vi aldrig kommer att få.

”Five young mutants, just discovered their abilities while held in a secret facility against their will, fight to escape their past sins and save themselves.”

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *