Trailers

Nya trailers | 3

Det här var något jag började med för ett tag sedan. Att varje vecka ta upp vilka trailers som har släppts under just veckan i fråga. Tycker det är ett roligt sätt att hitta nya filmer och serier på, och något jag verkligen vill fortsätta att göra på denna blogg. Så här har vi alla trailers, som intresserat mig, som släpptes under vecka tre.

High Fidelity

Visst ser High Fidelity riktigt bra ut? Jag hoppas att det här kommer att vara en serie om att hitta sig själv, att hon kommer hitta sig själv genom att prata med alla som har krossat hennes hjärta. Serien släpps den 14 februari, alla hjärtans dag, men jag hoppas detta är för att styrka alla som inte har någon. Kan ha helt fel dock, för jag har varken läst boken av Nick Hornby eller sett filmen från 2000, men jag hoppas.

”A fan of music, pop culture and Top Five lists runs a local record store in her hometown. An adaptation of Nick Hornby’s novel High Fidelity.”

Hope Gap

Ett av mina mål 2020 är att kunna definiera min filmsmak. Jag tror redan jag har lyckats med det, eftersom det här är min filmsmak. Avskalade, känslosamma, brittiska filmer. Annette Bening, Bill Nighy, Josh O’Connor. Tror inte det här kan bli annat än bra.

”A couple’s visit with their son takes a dramatic turn when the father tells him he plans on leaving his mother.”

Ordinary Love

Som sagt. Avskalade, känslosamma, brittiska filmer är min grej. Det är precis vad Ordinary Love verkar vara. Om det inte vore för Liam Neeson och Lesley Manville dock hade nog Ordinary Love kunnat låta lite blaskigt, lite klyschigt, men nu verkar det riktigt bra.

”An extraordinary look at the lives of a middle-aged couple in the midst of the wife’s breast cancer diagnosis.”

The Stranger

Jag vet inte hur många gånger jag har nämnt den här serien utan att ens veta vad den handlar om (har ett till inlägg på väg som också nämner den här serien), men jag är besatt av Richard Armitage. Nu har vi i alla fall en trailer, och jag hoppas att det blir lika bra som det ser ut. The Stranger verkar kunna bli väldigt intensivt.

”Based on Harlan Coben’s novel of the same name, the series will follow Adam Price, who seems to be living the perfect life – two great sons, a watertight marriage – until a stranger approaches him at a bar and reveals a shocking secret about Price’s wife, Corinne.”

Morbius

Hade tänkt att dedikera ett eget inlägg till Morbius första trailer, men det fick bli så här istället. Morbius är en uppkommande Marvel/Sony film med Jared Leto, som handlar om just Morbius. The Living Vampire, Michael Morbius. Detta var inte något jag hade sett fram emot (varför behöver Sony bjuda in Morbius/Blade/vampyr sidan av Marvel?) tills jag såg trailern. Tycker det ser mycket bättre ut än vad jag trodde, speciellt med det faktum hur den direkt relaterar till Spider-Man med Vulture.

”Biochemist Michael Morbius tries to cure himself of a rare blood disease, but he inadvertently infects himself with a form of vampirism instead.”

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *