Vad Släpps?

Netflix Originals februari 2020

Du kan säga vad du vill om Netflix, men det är ingen streamingtjänst som producerar så mycket originellt innehåll som dem. Det är vad som får mig att uppskatta Netflix, det är vad som gör Netflix intressant. I detta inlägg tänkte jag att vi kunde ta upp just det självproducerade innehåll som Netflix släpper under denna månad, februari 2020.

Locke & Key

”Three siblings who move into their ancestral estate after their father’s murder discover their new home’s magical keys, which must be used in their stand again an evil creature who wants the keys and their powers.”

Locke & Key är en serie som har varit lite överallt. Den har varit på gång under flertal år, och har existerat på flera olika bolag. Nu är den hos Netflix, och jag tror att det är den perfekta platsen för en serie som denna. Tycker trailern till Locke & Key ser riktigt bra ut, och jag har höga förhoppningar. Den första säsongen av Locke & Key släpps den 7 februari.

To All the Boys: P.S. I Still Love You

”Lara Jean and Peter have just taken their relationship from pretend to officially official when another recipient of one of her old love letters enters the picture.”

Om jag kommer ihåg rätt, så var P.S. I Still Love You min favorit i bokserien. Kommer fortfarande ihåg hur ikonisk jag tyckte deras lek var, ”Assassins”, och jag kommer att bli väldigt lycklig om vi får se en adaption av det i den här filmatiseringen (om inte, vad är det då för mening?). Tyckte om den första filmen, och hoppas att den här också blir bra. To All the Boys: P.S. I Still Love You släpps den 12 februari.

I Am Not Okay With This

”Sydney is a teenage girl navigating the trials and tribulations of high school while dealing with the complexities of her family, her budding sexuality, and mysterious superheroes just beginning to awaken deep within her.”

I Am Not Okay With This är en serie som jag inte vet vart jag ska placera. Jag vet att det är en adaption av en bok, jag vet att många uppmärksammade serien när trailern släpptes, jag vet att Sophia Lillis spelar huvudrollen. Kan egentligen inte säga mer än att jag hoppas den blir bra. Den första säsongen av I Am Not Okay With This släpps den 26 februari.

All the Bright Places

”The story of Violet and Theodore, who meet and change each other’s lives forever. As they struggle with the emotional and physical scars of their past, they discover that even the smallest places and moments can mean something.”

Jag ser verkligen fram emot All the Bright Places. Jag har inte läst boken, men det är något med filmen som intresserar mig. Det är antagligen det faktum att det verkar kunna bli en väldigt känslosam film, samtidigt som det känns som att den kan vara väldigt mysig. All the Bright Places släpps den 28 februari.

Andra Netflix Originals som släpps i februari

Horse Girl, 7 februari
Captain Underpants: Epic Choice-O-Rama, 11 februari
Love Is Blind: säsong 1, 13 februari
Narcos Mexico: säsong 2, 13 februari
Cable Girls: säsong 5, 14 februari
Altered Carbon: säsong 2, 27 februari

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *