Hallmark

Hallmark Winterfest 2020

Som ni vet, tycker jag om att kolla på filmer av Hallmark. Inte för dess kvalitet, självklart, men för känslan filmerna ger mig. Det är skönt att ha en lättsam film att se ibland, och där tycker jag Hallmark är överlägsna.

Förutom att kolla på filmerna dock, brukar jag även vilja skriva om dem. I år tänkte jag att detta skulle bli lite annorlunda. Jag kommer att skriva om filmerna i de teman de släpps under, t.ex. Winterfest som detta inlägg handlar om, men istället för att bara ta upp mina tankar, tänkte jag att jag kunde rangordna dem också. Göra det lättare för människor som kanske bara vill se någon film att hitta den rätta.

Så, Hallmark 2020, nu kör vi.

Plats 5. Amazing Winter Romance

”When journalist Julia goes back home to find inspiration, she discovers her childhood friend has built a giant snow maze which prompts her to find her way to true love.”

Amazing Winter Romance är inte en dålig film, ingen av årets Winterfest filmer var dålig. Problemet är bara att den, precis som titeln, känns ganska löjlig. Det finns ingen trovärdighet i den här filmen. Jag tror inte att en snölabyrint skulle dra så mycket folk, speciellt inte så fort, speciellt inte på grund av en artikel. Jag tror inte på romansen och känslorna mellan huvudkaraktärerna, och att de kan börja där de slutade så enkelt efter så många år. Tyvärr är Amazing Winter Romance en ganska självklar sistaplacering.

Plats 4. Winter in Vail

”Chelsea inherits a house in Vail. She meets Owen and gets a much needed break. Together, they put on Strudelfest to highlight the charm of Old Vail.”

Winter in Vail är en väldigt bra film, problemet är bara att det finns aspekter som tyvärr förstör hela upplevelsen för mig. Först och främst måste jag säga att jag inte tycker om Lacey Chabert i denna typen av filmer längre. Hon spelar alltid samma roll, och jag tycker att hon är väldigt tråkig. Sedan avskyr, ja avskyr, jag ”Strudelfest”. Tycker att det tar bort all realism till filmen, trots att jag förstår att det kan anses charmigt, och gör den löjlig. Detta är synd, eftersom att Winter in Vail antagligen hade varit Winterfests bästa film utan dessa aspekter.

Plats 3. Hearts of Winter

”An interior designer brings new life to the house of a widower and his daughter and finds love in the process.”

Hearts of Winter var den film jag trodde skulle imponerade mig mest. Jag älskade handlingen, en designer ska dekorera ett hus till ett hem för en man som förlorat sin fru. Men jag tycker inte riktigt att den levererar, för jag tycker det är något som saknas. Tyckte om inslagen av inredning, trots att jag inte tyckte att huset blev så fint, men jag tycker inte att vi fick se tillräckligt mycket av paret i fråga. Bethany och . Det blev lite platt, tyvärr. Älskade dock Notting Hill-avslutningen.

Plats 2. Love on Iceland

”Chloe heads on a spontaneous trip to Iceland with her college friends. She doesn’t expect to run into her ex, Charlie, but what starts as begrudgingly spending more time together, results in new beginnings for them both.”

Den stora vinnaren i Love on Iceland, är Island. Är övertygad om att filmen inte hade hamnat på en andraplats om det inte vore för platsen den utspelar sig på. Vad jag även tyckte om, var hur de använde sig av just Island. Ibland tycker jag att Hallmark misslyckas att använda sig av miljön, men det gör de verkligen inte här. Island ser magiskt ut, och det hjälper självklart till med romantiken i filmen. Tycker även att Colin Donnell och Kaitlin Doubleday gör ett bra jobb.

Plats 1. Love in Winterland

”Ally, a final contestant on a dating show, must face her high school sweetheart when she is chosen for the Hometown Date.”

Jag vet inte om det är jag, eller att det är så att Hallmarks filmer inte utvecklas i samma fart som jag vill att de ska, men det var ingen film denna Winterfest som verkligen imponerade mig. Men om det är någon som ska ta denna förstaplats, så är det absolut Love in Winterland. Det märks när en film av denna typ har genuint bra skådespelare, och det har Love in Winterland i Chad Michael-Murray och Italia Ricci. Sedan tycker jag som vanligt om när Hallmark blandar in dejtingshower, så detta var en vinnare i mina ögon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *