Samarbete

3 serier som hade mer att ge

Jag har tidigare skrivit ett inlägg rätt likt detta, som ni kan hitta här, och tänker därför att jag inte ska ta upp samma serier igen. Istället tänkte jag att vi denna gång kunde ta upp serier som har tagit slut relativt nyligen. Tre serier som hade mer att ge, tre serier som hade mer att berätta. Detta inlägg är ett samarbete mellan mig, KarinElsaFelicia och Lena.

Anne with an E

Mitt hjärta gör ont när jag tänker på det faktum att vi antagligen aldrig kommer att få mer Anne with an E. Att vi aldrig kommer få se mer av Gilbert och av Anne. Att vi aldrig kommer få stiga in i denna värld igen. Jag hoppas fortfarande att någon därute kommer att rädda den här serien, för en värld utan Anne with an E är en värld något sämre.

Spinning Out

Jag är arg över det faktum att Spinning Out lades ner. Jag var helt övertygad om att det här var en serie som skulle få en andra säsong, för hur kan en lägga ner en serie som är så bra? En serie som tar upp så mycket viktiga aspekter? Vi fick inte ens se Justin och Kats uppträdande. Netflix förlorade mycket av min respekt när Spinning Out försvann.

Fleabag

Jag vet att Fleabag blev precis som Phoebe Waller-Bridges ville, jag vet att serien är så kort för att den ska vara så kort. Men ändå tycker jag att Fleabag försvann alldeles för tidigt. En säsong till hade räckt, bara vi hade fått lite mer av Fleabag. Det är dock fortfarande en av de bästa komediserierna som någonsin gjorts, trots sina ynka två korta säsonger.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *